Kaneel Dadel Truffels

Kaneel Dadel Truffels

In deze tijd van het jaar, waarin we aan alle kanten overladen worden met zoetigheid, presenteer ik je een suikervrij alternatief: Kaneel Dadel Truffels.
Ze zijn zoet, maar ze bezorgen je geen schuldgevoel, en ze zijn absoluut verrukkelijk.
Van dadels is bekend dat ze een groot aantal voordelen voor de gezondheid hebben. Omdat zij een lage glycemische index hebben zijn ze een grote bron van blijvende energie. Kaneel vertraagt ​​de snelheid waarmee het voedsel de maag verlaat, waardoor de stijging van de bloedsuikerspiegel na het eten minder is. Ook dit heeft een positief effect op je energie! Dus ga gerust je gang en geniet van deze zoete lekkernij in de wetenschap dat, wanneer je kinderen rond het huis stuiteren na de “Sugar Rush”, je in staat zal zijn om ze bij te houden ;).
Kaneel Dadel Truffels
 
Auteur:
Recept soort: Zoetigheid
Ingrediënten
  • Medjool dadels, ontpit
  • Amandelpasta
  • Kaneel
  • Geraspte kokos (optioneel)
Instructies
  1. Meng de amandel pasta met een vleugje kaneel in een kom.
  2. Snijd de dadel open.
  3. Vul de binnenkant van de dadel met de kaneel gekruide amandelpasta.
  4. Bestrooi met geraspte kokos.
  5. Geniet ze!

Leave a Reply

Geef dit recept een cijfer: