Chocolade-Kokosnoot Smoothie

Chocolade-Kokosnoot Smoothie | Danielle Joy

Beste vrienden, de Vegan Month of Food is bijna voorbij. Wat een ervaring is het geweest! Ik wil jullie allemaal bedanken voor het betrokken zijn bij dit avontuur van mij. Het bemoedigt me zo wanneer jullie een reactie achterlaten, en ik vind het helemaal te gek wanneer ik zie dat jullie een foto van een van mijn recepten posten. 

Toen ik zag dat mijn blog inderdaad gelezen werd, motiveerde dit mij om met nieuwe, originele en verrukkelijke recepten te komen. Wat ook gebeurde, en wat voor mij heel waardevol is, is dat er een stroom van creativiteit in mij begon te stromen. Deze maand heb ik een van mijn passies uitgeleefd, namelijk om anderen te zegenen met lekkere recepten voor gezonde voeding. Het gaf mij zoveel voldoening. Elke ochtend werd ik opgewonden wakker om die dag weer in de keuken te kunnen experimenteren, eetbare kunstwerken te fotograferen en mijn hart uit te storten in het delen van mijn kennis door middel van het schrijven van deze blogs.

Ja, ik neem het bloggen heel serieus omdat ik weet dat jullie er echt zijn en ik wil jullie nuttige informatie doorgeven die betrouwbaar en uniek is. Jullie zijn voor mij het vele werk en de lange uren waard. Ik wil je laten weten dat ik vanaf volgende maand een keer per week een blog ga plaatsen, omdat ik mij op mijn studie moet gaan concentreren. Deze post is mijn 20e recept, en de  naam voor deze smoothie is een tekst uit de Bijbel, te weten: “Smaakt en ziet dat de Heer goed is” :). Tijd om feest te vieren terwijl je het toch gezond houdt!

Chocolade-Kokosnoot Smoothie
 
Voorbereiding tijd
Kook tijd
Totale tijd
 
Auteur:
Recept soort: Smoothie
Serves: 1
Ingrediënten
  • 1 eetlepel cacaopoeder
  • 1 eetlepel amandelpasta
  • 125 ml kokosmelk (romig)
  • ½ banaan (je kunt een bevroren banaan gebruiken als je de smoothie zo dik als een milkshake wilt hebben)
  • ½ theelepel vanille extract
  • ¼ eetlepel ahornsiroop (optioneel)
Instructies
  1. Blend alle ingrediënten.
  2. Hef je smoothie glas, zeg "Proost!" en vier het leven!
 

Leave a Reply

Geef dit recept een cijfer: