Avocado-Frambozen Wrap met Chocolade Vinaigrette

posted in: Veganistische Lunch | 0

Avocado-Frambozen Wrap met Chocolade Vinaigrette | Danielle Joy

Als je een beetje op mij lijkt, geniet je met volle teugen van de zomer. De zomer is mijn favoriete seizoen. De levendige kleuren, de warme zon en de heerlijke groenten en fruit die volop beschikbaar zijn dragen allemaal ​​bij aan de “joie de vivre”. Deze Avocado-Frambozen Wrap bevat walnoten, munt, en spinazie. Hij is levendig van kleur en smaak en je wordt er blij van! Avocado’s zijn geweldig voor je huid, haar en nagels, en de zachte, romige textuur ervan matcht heel goed met de knapperigheid van de walnoten. Spinazie bevat proteine en ook ijzer. Dit laatste is heel belangrijk voor vrouwen. De fris-zure frambozen, die uitstekend zijn voor de huid en rijk aan vitamine C, complementeren perfect de zoete chocolade vinaigrette. Deze verjongende, humeur-verbeterende wrap is de perfecte lunch om van de laatste restjes van de zomer te genieten!

Avocado-Frambozen Wrap met Chocolade Vinaigrette 2 | Danielle Joy


Avocado-Frambozen Wrap met Chocolade Vinaigrette
 
Voorbereiding tijd
Kook tijd
Totale tijd
 
Auteur:
Recept soort: Wrap
Serves: 1
Ingrediënten
  • ½ eetlepel rauwe cacao poeder
  • ½ eetlepel appelazijn
  • 1 eetlepel ahornsiroop
  • 3 eetlepels kokosolie, gesmolten
  • 1 tortilla wrap
  • ½ avocado, in dunne plakjes gesneden
  • 5 frambozen, gehakt
  • 1 handvol baby spinazie
  • 1 blaadje munt, fijngehakt
  • walnoten voor de garnering
Instructies
  1. Maak de dressing: smelt de kokosolie in een kom. Meng de cacaopoeder, appelazijn en ahornsiroop hierin.
  2. Snijd de avocado in plakjes en bestrooi dit naar smaak met zout.
  3. Doe een laagje spinazie op de tortilla wrap.
  4. Leg daarop in het midden van de tortilla wrap de plakjes avocado.
  5. Bestrooi de wrap met de frambozen, walnoten, en munt.
  6. Besprenkel het met chocolade vinaigrette.
  7. Rol de wrap op en genieten maar! (ja, hij zal wel goed gevuld zijn, maar daar houd ik juist van!)
 

Leave a Reply

Geef dit recept een cijfer: