Geweekte Havermout met Aardbeien en Amandelpasta
Cuisine: Ontbijt
Author: Danielle Joy
Prep time: 3 minuten
Cook time:
Total time: 3 minuten
Ingrediƫnten
  • 1 kopje (250 ml) biologische havervlokken
  • 1 rijpe banaan, gepureerd
  • 180 ml water
  • 1 eetlepel amandelpasta (optioneel)
  • 125 ml aardbeien, klein gesneden*
  • vleugje kaneel
  • handvol gehakte walnoten
Instructies
  1. Doe de havermout de avond ervoor in een kom (of glazen pot) en vul het met zoveel water dat het net onderstaat.
  2. Laat het de nacht weken.
  3. 's Morgens pureer je de banaan en snijd je het fruit van je keuze in kleine stukjes.
  4. Voeg dit toe aan de kom.
  5. Roer er een eetlepel amandelpasta door en top het met wat kaneel en walnoten.
  6. Roer het goed door elkaar en genieten maar!
Notities
* Je kan ook andere soorten fruit gebruiken. Ik ben zelf erg dol op bessen of druiven.
Recipe by Danielle Joy at http://daniellejoy.nl/geweekte-havermout-aardbeien-amandelpasta/