Kaneel-Perzik Salade
Author: Danielle Joy
Prep time: 15 minuten
Cook time:
Total time: 15 minuten
Ingrediƫnten
  • 70 g baby spinazie
  • 1 perzik, in dunne plakjes gesneden
  • ½ theelepel kaneel
  • snufje cayennepeper
  • 1 eetlepel rode ui, fijngehakt
  • 1 perzik, gepureerd
  • 1 theelepel ahornsiroop (optioneel)
Instructies
  1. Scheur de spinazie bladeren in kleine stukjes in een middelgrote kom.
  2. Snijd een perzik eerst doormidden en dan in dunne plakjes.
  3. Bestrooi de gesneden perzik met kaneel en cayennepeper en meng het. Laat het intrekken terwijl je de rest van de salade klaarmaakt.
  4. Snijd de rode ui fijn en voegdie toe aan de spinazie.
  5. Snijd de andere perzik in stukken en pureer dit in de blender. Dit is je dressing. Als je het niet zoet genoeg vindt, voeg dan wat ahornsiroop toe.
  6. Voeg de gesneden perzik aan de salade toe.
  7. Giet de gepureerde perzik erover.
  8. Meng het geheel goed.
  9. Serveer en geniet ervan!
Recipe by Danielle Joy at http://daniellejoy.nl/kaneel-perzik-salade/